vrijdag 14 februari 2014

Wat een lul


Sommige mensen.. zijn onbeschrijfbaar. Idioot, dom en nog eens een lul ook.
Een aantal voorbeelden:

Stel. Stel, hè. Je staat in de keuken. Je bent de vaat aan het doen, je hebt net spaghetti carbonara gegeten en er komt een moslima binnen lopen met een hoofddoek. Je vaatdoek is doorweekt dus je trekt haar hoofddoek af en gebruikt die als een HEMA-theedoek voor de vaat.
Wat een lul ben je dan?

En vervolgens doe je die vuile theedoek om haar hoofd.
Wat een lul ben je dan?

Beeld je in, je bent lekker aan het Tinderen en je hebt een match. Een leuke, spontaan meisje. Je stuurt haar een vervelende openingszin en die vervolgens op Facebook te zetten.
Wat een lul ben je dan?

Je staat in de kroeg en spreekt een meisje aan. Ze is net 1 meter 60, heeft hoogblond haar en subtiele kuiltjes in haar wangen. Je regelt een drankje van haar om vervolgens weg te lopen.
Wat een lul ben je dan?
Oh nee, wacht. Dat is vaker andersom..

Stel, je hebt een one night stand en vervolgens doe je niet eens de moeite om de ochtend erna sociaal vaardig te zijn en gedraag je je als een autist.
Wat een lul ben je dan?

Het sneeuwt. Iedereen is in de weer met de sneeuw en je loopt voorbij de grote groep sneeuwklootviolen. Je ziet daar die ene gozer staan. Je kent hem wel, hij kent jou wel, maar jullie hebben niks met elkaar. Er verschijnt een vuile glimlach op zijn gezicht en hij loopt naar je toe. Ondanks dat je totaal geen zin hebt in dat figuur en dat ook duidelijk laat merken pepert hij alsnog je gezicht in.
Wat een lul ben je dan?

Stel. Je bent prins van Oranje-Nassau. Je kan totaal geen wijven regelen, dus regel je maar de dochter van een staatssecretaris van een dictoriaal regime, om de familie maar uit de brand te helpen met hun imago probleem.
Wat een lul ben je dan?

10kg. Zoveel is het je tot nu toe gelukt om in de sportschool te drukken. Je bent net twee weken bezig, en je maakt al goede vooruitgang. Er komt een sportschool Johnny naast je staan die opmerkingen begint te maken over wat voor mietje je wel niet bent dat je maar 10kg kan tillen en loopt te zeiken dat je meer moet pakken.
Wat een lul ben je dan?

Je bent aanwezig bij een cabaretshow en probeert grappig te zijn en door de show heen gaat schreeuwen.
Wat een lul ben je dan?

Je zit in de bus, en een of andere grappenmaker pakt z’n Blackberry en gaat KEIHARD nederhop draaien waar niemand om gevraagd heeft, noch behoefte aan heeft.
Wat een lul ben je dan?

Iemand die je constant laat weten dat hij beter is. Als je bijvoorbeeld een verhaal verteld over je enige waardige doelpunt in je voetbalcarrière wat toevallig het winnende doelpunt voor het kampioenschap was, en dan benadrukken hoe hij wel niet twee kampioensdoelpunten heeft gemaakt met een radslag uit een vrije trap terwijl hij een roze tutu droeg en brak was van de avond ervoor toen die een trio had.
Wat een lul ben je dan?

Als je mensen afzeikt die voor een goed doel komen, ondanks dat zij hun werk maar doen en de mensen zelf geen moeite doen om donateur te worden.
Wat een lul ben je dan?

Als je aan de deur komt om geloofsovertuigingen te verkondigen.
Wat een lul ben je dan?

Mensen die Heineken, Dommelsch en Bavaria boven andere bieren verkiezen, en vervolgens gaan zeiken dat je geen smaak voor bier hebt en voortaan maar sneeuwwitje of wijn moet gaan drinken.
Wat een lul ben je dan?

Je zit gezellig met iedereen op een zaterdagavond, muziek op 10, krat pils op tafel, kaartspel en glazen binnen hand bereik, en een enkel figuur gaat op z’n telefoon zitten kijken.
Wat een ongezellige lul ben je dan?

Je hebt een bijbaan als ober of serveerster in een restaurant en een gast knipt met z’n vingers voor om iets te bestellen.
Wat een lul ben je dan?

Mensen die memes als ‘cool story bro’ en ‘well that escalated quickly’ nog steeds dagelijks verwoorden in gesprekken.
Wat een lul ben je dan?

Mannen die denken dat vrouwen lusteloze neukbare vleeshompen zijn.
Wat een lul ben je dan?

Oppervlakkige, schrale wijven zonder diepgang die niks interessants te melden hebben en denken dat mannen een wandelende portemonnee zijn om daarvan biertjes te krijgen.
Wat een kut ben je dan?

Stel je doet een ‘neknominations’ en neemt het nog serieus ook, zonder überhaupt enigszins een toegevoegde waarde aan je filmpje geven. Geen gevaarlijke chemicaliën in je bier, geen publieke afgang, geen humoristische draai, niks.
Wat een lul ben je dan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten